Usein kysyttyäYritys

Mikä Hoivamme Siuntio?

Hoivamme Siuntio on luonnon äärellä, Linnoitustie 1:ssä asukkailleen joulukuun alussa avautuva ikääntyneiden 32-paikkainen hoivakoti. Siuntion hoivakoti on Hoivamme-ketjun 6. hoivakoti, jossa hoidetaan asiat toisin, lue alta miten!

Mottomme ”Me hoidamme asiat toisin” tarkoittaa montaa asiaa. Se kertoo, että olemme halunneet erottua joukosta: parantaa hoiva-alan imagoa, luoda moderneja työpaikkoja ja hyvinvoivia työyhteisöjä, kehittää hoiva-alaa ja ratkaista sote-alan haasteita, tarjota henkilöstölle enemmän ja tunnustaa työntekijän arvon.

Näiden eteen teemme joka päivä työtä, aidosti ja sydämellä. <3

Hoivakotimme ovat uusia ja olemme oivan tilaisuuden äärellä, kun saamme perustaa toimivia hoivakoteja henkilöstön kanssa talon valmistumisesta lähtien.

Meillä henkilöstö pääsee alusta asti vaikuttamaan omaan työhönsä sekä siihen, millaisen hoivakodin ja toimintakulttuurin yhdessä luomme. Meille toimivat tiimit ja hyvä yhteishenki ovat perusedellytyksiä, joiden eteen teemme töitä, mm. johtajuuteen panostamalla. Meillä työskentelee sitoutunutta henkilöstöä, jolla on intoa ja motivaatiota tuottaa Suomen parasta hoivaa, uudella tavalla!

Me-henki on hoiva-alalla vielä liian harvinaista, siksi rakennamme siitä hoiva-alan uutta standardia. Yhdessä.

Kiinnostaisiko sinuakin tutustua meihin lisää?

Tällä hetkellä Siuntioon haetaan kokkia, hoitajia ja hoitoapulaisia. Otamme myös ilolla vastaan alan opiskelijoita sekä keikkareita! 🙂 Kaikki rekryilmoitukset löytyvät osoitteesta: www.hoivamme.fi/rekrytointi

Ollaan kuulolla! <3