Usein kysyttyäYritysYhteystiedot

Kuopio

Tule mukaan Kuopioon luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut! Saat meiltä merkityksellisen työn, kilpailukykyisen palkan, tulospalkan ja lisäksi osakkuuden.

Kiinnostaako työ meillä? Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen niin rimpautamme kun kerkeämme!

Tutustutaan paremmin – tarjoamme kahvit!

Lähetä meille alla olevalla lomakkeella yhteystietosi, niin piffaamme kahvila Kanelissa kahvin/teen ja pullan! Kuponkeja on varattu ensimmäiselle 200 yhteystietonsa täyttäneelle.

Kuopion avoimet työpaikat

Avaamme helmikuussa 2023 Kuopion Jynkkään 32-paikkaisen ikäihmisten kodin, johon etsimme sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoitoapulaisia, hoiva-avustajia ja kokkeja. Lue rooleista lisää alla!


Lisätietoja voit kysyä Kuopion kodin johtajalta Minnalta – tavoitat hänet numerosta 050 307 2441 tai sähköpostitse minna.vainikainen@hoivamme.fi .

Työstä meillä: Koska uutta ei voi luoda toistamalla vanhaa, ratkaisemme hoiva-alan ongelmat muuttamalla tekemisen tapoja rohkeasti. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tiukoista rooleista, tehtävälistoista ja käskyistä luopumista. Palautetta pyydetään ja sitä myös kuunnellaan. Olemme kaikki omistajia ja yhdessä sitoutuneet hyvään hoivaan ja yrityksen menestykseen.

Sairaanhoitaja

Etsimme Kuopioon hoivakotiimme sairaanhoitajaa. Lue tarkemmin, millaista työ uudessa hoivakodissamme on ja ole rohkeasti yhteydessä.

Lähihoitaja

Etsimme lähihoitajaa Kuopion uuteen hoivakotiimme! Painikkeesta painamalla pääset olemaan meihin yhteydessä ja lukemaan tarkemmin, millaista työ uudessa hoivakodissamme on.

Kokki

Meille kokiksi Kuopion kotiimme? Kuulemme mieluusti sinusta lisää! Yhteys- ja lisätiedot löydät painikkeesta avautuvasta sivusta.

Kolme henkilöä kuvassa

Hoiva-avustaja

Hoiva-avustaja, etsimme Kuopioon hoivakotiimme kaltaistasi ihmistä. Lue tarkemmin, millaista työ uudessa hoivakodissamme on ja ole rohkeasti yhteydessä.

Hoitoapulainen

Etsimme Kuopioon hoivakotiimme hoitoapulaista. Painiketta klikkamalla pääset lukemaan tarkemmin, millaista työ uudessa hoivakodissamme on. Olethan rohkeasti yhteydessä!