Usein kysyttyäYritys

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme paikkakuntakohtaisesti: Karkkila, Kellokoski, Kuopio, Lahti, Mäntsälä, Nummela, Nurmijärvi, Sipoo, Siuntio.

Kysy lisätietoja sekä tiedustele avoimista työpaikoista soittamalla numeroon 020 155 1222. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön:

Avoimet kesätyöpaikat

Lue lisää yksikkökohtaisista avoimista kesätyöpaikoista täällä.

Tule mukaan olemaan me

Koska uutta ei voi luoda toistamalla vanhaa, ratkaisemme hoiva-alan ongelmat muuttamalla tekemisen tapoja rohkeasti. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tiukoista rooleista, tehtävälistoista ja käskyistä luopumista. Palautetta pyydetään ja sitä myös kuunnellaan. Olemme kaikki omistajia ja yhdessä sitoutuneet hyvään hoivaan ja yrityksen menestykseen.

Etsimme uusiin hoivakoteihimme henkilökuntaa. Olisitko sinä yksi meistä Hoivamme-osaajista? Etsimme yksiköihimme monipuolisia alan ammattilaisia.

Meillä hoivatyö tuntuu omalta, koska se on omaa

Muutamme hoiva-alaa mallilla, jossa työntekijöillemme on mahdollisuus osakkuuteen vuoden työssäolojakson jälkeen. Malli ei vaadi työntekijältä pääomaa tai lainanottoa, vaan asennetta, tahtoa ja osaamista tehdä yhdessä Suomen parasta hoivaa. Osakkaana sinulla on mahdollisuuksia mm. kehittää omaa työpaikkaasi sekä tienata:

  • kilpailukykyistä peruspalkkaa
  • yksikkökohtaista tulospalkkaa
  • yhtiön tulokseen perustuvia osinkoja

Työsuhde Hoivamme-kodissa ei koskaan edellytä osakkuutta, vaan voit halutessasi hakea meille töihin myös tavanomaiseen työsuhteeseen. Entä kun työsuhde päättyy? Silloin luovut samalla osakkuudestasi.