Usein kysyttyäYritysYhteystiedot

Vapaana olevat työpaikat

Juuri nyt etsimme osaajia Mäntsälän, Kuopion, Nurmijärven ja Kellokosken alueille.

Kysy lisätietoja toimintamallistamme ja vapaista paikoista soittamalla numeroon 020 155 1222 tai jätä meille yhteydenottopyyntö:

Tule mukaan olemaan me

Koska uutta ei voi luoda toistamalla vanhaa, ratkaisemme hoiva-alan ongelmat muuttamalla tekemisen tapoja rohkeasti. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tiukoista rooleista, tehtävälistoista ja käskyistä luopumista. Palautetta pyydetään ja sitä myös kuunnellaan. Olemme kaikki omistajia ja yhdessä sitoutuneet hyvään hoivaan ja yrityksen menestykseen.

Meillä omistajuus on ennen kaikkea asenne. Se on myös riskitön tapa saada kiitos yhteisistä onnistumisista.

Etsimme lähitulevaisuudessa valmistuviin hoivakoteihimme henkilökuntaa. Olisitko sinä yksi meistä Hoivamme-osaajista? Etsimme yksiköihimme monipuolisia alan ammattilaisia, mm. hoivakodin johtajia, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja kokkeja.

Meillä hoivatyö tuntuu omalta, koska se on omaa

Muutamme hoiva-alaa mallilla, jossa työntekijöillemme on mahdollisuus osakkuuteen. Malli ei vaadi työntekijältä pääomaa tai lainanottoa, vaan tahtoa ja osaamista tehdä yhdessä Suomen välittävintä hoivatyötä.

Osakkaana sinulla on mahdollisuuksia mm. kehittää meillä omaa työpaikkaasi sekä tienata

  • kilpailukykyistä peruspalkkaa
  • yksikkökohtaista tulospalkkaa
  • yhtiön tulokseen perustuvia osinkoja.

Työsuhde Hoivamme-kodissa ei koskaan edellytä osakkuutta, vaan voit halutessasi hakea meille töihin myös tavanomaiseen työsuhteeseen.

Entä kun työsuhde päättyy? Silloin luovut samalla osakkuudestasi.