Usein kysyttyäYritys

Esittely, Niina Hellsten

Nurmijärven Hoivamme-hoivakodin johtaja Niina Hellsten.
Alkuvuodesta 2023 avautuvan Nurmijärven hoivakodin johtaja Niina Hellsten ei malta odottaa yhteisen matkan alkamista.

Tervehdys! 

Hoivamme Oy:n tarina saa jatkoa, kun pääsemme pian avaamaan toisen hoivakotimme – Hoivamme Nurmijärven. Olen Niina Hellsten ja toimin Hoivamme Nurmijärven johtajana. Ikäihmisten hoiva, eritoten muistisairautta sairastavien ihmisten kanssa työskentely tuntui heti opiskelun aikana omalta ja sillä tiellä ollaan nyt n. 20 vuotta myöhemmin. Voisi sanoa, että jäin tähän työhön koukkuun. Esimiestyötä olen hoivapalvelujen saralla tehnyt reilut 12 vuotta ja viimeiset kymmenen vuotta tehtävänimikkeenä on ollut hoivakodin johtaja. Tähänastinen työura on ollut pääosin erilaisten muutoksien johtamista ja nyt olen uuden äärellä päästessäni luomaan jotakin uutta yhdessä hoivakotimme asukkaiden, omaisten ja henkilöstön kanssa. En malttaisi enää odottaa tämän yhteisen matkamme alkamista.

Tähänastinen työura on ollut pääosin erilaisten muutoksien johtamista ja nyt olen uuden äärellä päästessäni luomaan jotakin uutta yhdessä hoivakotimme asukkaiden, omaisten ja henkilöstön kanssa. En malttaisi enää odottaa tämän yhteisen matkamme alkamista.

Tutkintotodistuksia minulta löytyy sosionomi AMK, saattohoitaja (EAT) ja tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto. Tällä hetkellä työstän muistihoitajan erikoisammattitutkintoa, jossa painottuu validaatio. Tämän menetelmän avulla voimme ymmärtää muistihäiriöisen ikäihmisen kokemusmaailmaa ja meillä hoivatyöntekijöillä on mahdollisuus olla osallisena tuossa ainutlaatuisessa ja mielenkiintoisessa maailmassa. Hoivatyössä minulle on tärkeää aito halu toteuttaa lämmintä hoivaa ja olla asukkaita varten – elää rinnalla heidän kanssaan tavallista yhteistä arkea. Yhdistämällä tämä aito halu, osaaminen ja asukkaiden oman elämänsä asiantuntijuuden huomioonottaminen mahdollistuu kokonaisvaltainen ja yksilöllinen hoiva. 

Hoivamme Nurmijärven hoivakotimme avaa ovensa asukkaille tammikuussa 2023, jolloin yhteinen matkamme alkaa. Odotan toiminnan käynnistymistä innolla, jotta pääsen aidosti yhdessä asukkaiden, omaisten ja henkilöstön kanssa ideoimaan ja toteuttamaan välittävää arkea. Olet lämpimästi tervetullut osaksi matkaamme! 

Innostunein terveisin

Niina