Usein kysyttyäYritys

Esittely, Minna Vainikainen

Hoivamme Kuopion johtaja
Hoivamme Kuopion johtaja Minna Vainikainen.

Hei! 

Olen Kuopioon avattavan Hoivamme Oy:n hoivakodin johtaja Minna Vainikainen. Minulla on suuri ilo ja kunnia saada olla osa tätä uudenlaista hoiva-alaa. Hoidetaan ihmisiä suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Nämä toimintamallit ovat kantaneet itselläni urani alusta tähän päivään ja upeaa jatkaa nyt Hoivamme Oy:n parissa. Mahtavaa, että saimme osan konseptia myös tänne ”mualiman navalle” kalakukko kaupunkiin. Hoivakoti sijaitsee metsän laidassa, jossa saamme ihailla luonnonrauhaa. 

Tähänastisen työurani olen saanut tehdä ikäihmisten hyvinvointiin vaikuttaen, jota on kertynyt reilun 22-vuoden ajan. Siitä ajasta noin 20-vuotta hoitajana erilaisissa Kuopion kaupungin ikäihmisten palveluissa ja viimeiset vuodet hoivakodin johtajana yksityisellä sektorilla. Vahva kokemus ikäihmisten hyvästä hoidosta yksikössäni tulee olemaan, jota yhdessä tiimin ja asukkaiden / läheisten kanssa saamme elää. Tuskin maltan odottaa yhteistä matkaamme. 

Olen monialainen ikääntyneiden hyvinvoinnin asiantuntija. Innolla odotan, että pääsen vaikuttamaan asukkaiden hyvään elämään hoivakodissamme.

Elämän mittaista opiskelua on ollut ja todistuksia minulta löytyy Geronomin (AMK) tutkinto, lähihoitaja, muistihoitaja ja muistikoordinaattori. Lisäksi useampia pienempiä erikoistumisopintoja liittyen ikääntyneiden hyvään hoitoon. Olen monialainen ikääntyneiden hyvinvoinnin asiantuntija. Innolla odotan, että pääsen vaikuttamaan asukkaiden hyvään elämään hoivakodissamme. Kuitenkin mahdollistaen ikäihmisen omannäköisen elämän, joka lähtee hänestä itsestään. Jokaisella ikäihmisellä on oikeus hyvään hoitoon ja huolenpitoon, josta saan pitää huolen, että se hoivakodissamme toteutuu. Hyvä hoito on aitoa välittämistä, kuuntelemista ja kiireetöntä kohtaamista. Hoidamme suurella sydämellä. 

Lämmöllä uuden alkua odottaen  

Minna  

Lisää luettavaa