Usein kysyttyäYritys

Nummela

Hoivamme Nummela on uusi, Nummelan keskustassa sijaitseva 32-paikkainen ikääntyneiden hoivakoti, joka avautuu asukkailleen maaliskuussa 2024. Se tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa sekä yhteisöllistä, kevyemmän palvelun hoivaa ikääntyneille. Myös lyhyemmät palvelujaksot erilaisissa tilanteissa.  

Hoivamme on kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on osin työntekijöidensä omistama. Teemme asiat aidosti yhdessä. Siitä syntyy välittävä arki. Hoivamme Nummelaan pääsee tutustumaan myös hoivakotiportaalin kautta.

”On mukavaa, kun minut huomioidaan minuna.” 

Asukas
  • Jokaisella asukkaalla on oma yksityinen huone sekä kylpyhuone/wc. Huoneen sisustamiseen saa itse vaikuttaa tärkeillä muistoilla ja huonekaluilla. Hoivahuoneen varusteluun kuuluu mm. hoivavuode, yöpöytä, vuodevaatteet, kaappi, verhot, yleisvalaistus. Asukkaidemme käytössä on myös talon apuvälineitä sekä hoitajakutsu-rannekkeet. 
  • Päivät viihdytään yhteisissä tiloissa, joissa on tarjolla seuraa ja tapahtumia jokaisen oman kiinnostuksen ja jaksamisen mukaan. Arki muodostuu siis sopivassa suhteessa omasta rauhasta ja yhdessä tekemisestä.
  • Talossamme on myös oma kokki, joka valmistaa herkullista kotiruokaa talon asukkaille. Ruokailuhetket ovat asukkaidemme arjen tähtihetkiä, ja ruokalistoja suunnittelemme yhdessä asukkaidemme kanssa.
  • Henkilöstöllämme on vuosien kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden hoidosta. Meillä työskentelee ammattitaitoisia sairaanhoitajia, osaavia lähihoitajia sekä hoitoapulaisia, jotka vastaavat mm. hoivakodin siisteydestä. Olemme vetovoimainen työnantaja, ja rekryhaasteita meillä ei ole ole.

Meille on mahdollista päästä:  

Hoivamaksu koostuu kk-vuokrasta sekä hoivan hinnasta.  

Lisätietoa hoivapalveluistamme ja hinnoittelusta: 

  • Tytti Lahtinen
  • 050 441 2100
  • tytti.lahtinen@hoivamme.fi

”Kiitos, kun te siellä, ihan kaikki, olette olemassa ja teette arvokasta työtä vanhusten jokapäiväisessä hoidossa.” 

Omainen

”Olemme mukana kehittämässä työtä ja saamme oikeasti vaikuttaa”

Työntekijä

Yhteystiedot

Nummenjuohu 1
03100 Nummela

Hoivakodin johtaja
Tytti Lahtinen
p. 050 441 2100

Hoitajat:
p. 050 350 2217
p. 050 321 7815

Sairaanhoitaja (24/7):
p. 050 339 7884

Henkilöstön sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hoivamme.fi

Omavalvontasuunnitelma

Ruokalistat

Tapahtumakalenteri 4/24

Oiva-raportti

Avoimet työpaikat, Nummela

Rekrytoimme hyviä tyyppejä! Tutustu avoimiin työpaikkoihin Nummelan Hoivamme-kodissa.