Usein kysyttyäYritys

Nurmijärvi

Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut! Saat meiltä merkityksellisen työn, kilpailukykyisen palkan, tulospalkan ja lisäksi osakkuuden.

Hoivamme Nurmijärvi on tammikuussa 2023 avattu 42-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Alta näet Hoivamme Nurmijärven avoinna olevat työpaikat.

Avoimet työpaikat:

Hoivakodin johtaja

Etsimme hoivakodin johtajaa, jonka sydän palaa halusta mahdollistaa arvokasta vanhuutta ja luoda inhimillistä, modernia työelämää hoiva-alan ammattilaisille.

Kesätöihin 2023? Aloita suoraan parhaasta!

Tule meille kesäksi ja osoitamme, että hoivatyö on parasta mahdollista. 

Etsimme täksi kesäksi Nurmijärvelle:

Lue lisää työtehtävistä klikkaamalla ylläolevia linkkejä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Sairaanhoitaja

Etsimme Nurmijärven hoivakotiimme sairaanhoitajaa. Lue tarkemmin, millaista työ uudessa hoivakodissamme on ja ole rohkeasti yhteydessä.

Siistijä / hoitoapulainen

Etsimme tiimiimme siistijää / hoitoapulaista. Lue tarkemmin, millaista työ uudessa hoivakodissamme on ja ole rohkeasti yhteydessä.

Kiinnostaako työskentely meillä?

Tällä hetkellä etsimme erityisesti keikkailevia hoitoapulaisia ja kokkia sijaistamaan Nurmijärven vakityöntekijöitämme.

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen niina.hellsten@hoivamme.fi joko otsikolla ”Keikkaileva hoitoapulainen / Nurmijärvi” tai ”Keikkaileva kokki / Nurmijärvi”. Lisätietoja voit kysyä Nurmijärven Hoivamme-kodin johtajalta Niinalta sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 050 309 2766.

Lähde mullistamaan hoiva-alaa kanssamme!