Usein kysyttyäYritys

Hoivamme-yhtiöiden uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Miina Pulkkinen

Miina Pulkkinen on kokenut sosiaali- ja terveyspalveluiden johtaja, jolla on laaja kokemus ihmiskeskeisen palveluliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Toimitusjohtajan tehtävään hän siirtyi A-klinikka Oy:n liiketoimintajohtajan tehtävästä. Pulkkinen aloitti tehtävässään elokuussa.   

–  Olen luonnollisesti todella iloinen, että minut on valittu Hoivamme uudeksi toimitusjohtajaksi ja minut on otettu erittäin lämpimästi vastaan, kertoo Miina Pulkkinen.

Hoivamme kasvaa voimakkaasti ja vielä tämän vuoden lopulla valmistuu kaksi uutta hoivakotia, toinen Siuntioon ja toinen Sipoon Söderkullaan. Tulen innolla yhdessä Hoivamme-väen kanssa kehittämään yhtiötä ja panostamaan kasvuun. Hoivamme-kodeissa on todella hieno yhdessä tekemisen kulttuuri ja sitoutunutta osaavaa henkilöstöä, hän jatkaa. On erittäin antoisaa olla mukana tekemässä uudenlaista hoivaa Suomeen.  

Hallituksen jäsen ja yhtiön perustajaosakas Amos Janhunen puolestaan on vakuuttunut, että Miina Pulkkinen tuo hyvää uutta osaamista Hoivamme kotien jo nyt kyvykkääseen organisaatioon.

Janhunen näkee, että yhteistyö uuden toimitusjohtajan ja omistajien välillä on alkanut hyvin ja tulee varmasti jatkossakin olemaan sujuvaa.  

Toivotamme Miinan lämpimästi tervetulleeksi Hoivamme kodeille!

Lisätietoja antaa tarvittaessa Amos Janhunen, amos.janhunen@hoivamme.fi, 040 7092836 ja Miina Pulkkinen, miina.pulkkinen@hoivamme.fi, 040 7184277.

Lisää luettavaa