Usein kysyttyäYritys
Hoivakoti, hoivakodit, palvelukoti. Hoivamme on yksityinen hoivakoti, joka tarjoaa laadukasta ja kodinomaista hoivapalvelua.

Rakenna kanssamme Suomen parasta hoivaa

Uskomme, että hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista ja arkista lähellä oloa. Jokaisen on mahdollista elää hyvää, mielekästä, omannäköistä ja aktiivista elämää hoivakodissa.

Luomme modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Siksi tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyistä palkkaa, tulospalkkaa ja lisäksi osakkuutta.

Hoivakotejamme on jo ympäri Suomen. Jätä meille yhteystietosi ja pidämme sinut kartalla matkamme käänteistä tai olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä. Tule osaksi tätä matkaa ja ensimmäisenä tilanteen tasalla!

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Lue lisää meistä

yksityiset hoivakodit, yksityinen hoivakoti, yksityinen hoitokoti, vanhusten hoivakoti, suomalainen palvelukoti, palvelukodit.

Ensimmäinen Hoivamme-koti avautuu Mäntsälässä syyskuussa 2022

Hoivamme-kodit on suunniteltu tehostettuun palveluasumiseen, jossa arki muodostuu sopivassa suhteessa omasta rauhasta ja yhdessä tekemisestä.
Lue lisää hoivakodeista

Meillä ikäihmisen elämä tuntuu ja maistuu ihan omalta

Jokaisella asukkaalla on yksityinen huone, jonka sisustamiseen saa itse vaikuttaa. Päivät viihdytään yhteisissä tiloissa, joissa on tarjolla seuraa ja virikkeitä.
Lue lisää asumisesta meillä

Tule mukaan olemaan me

Etsimme lähitulevaisuudessa valmistuviin hoivakoteihimme henkilökuntaa. Olisitko sinä yksi meistä Hoivamme-osaajista?
Tutustu avoimiin työpaikkoihin