Usein kysyttyäYritys

Tule LÄHIHOITAJAKSI Siuntioon uuteen, avautuvaan ikäihmisten hoivakotiimme

Tule lähihoitajaksi upouuteen hoivakotiimme, luomaan hoivatyötä ja arkea, joka aidosti innostaa! Hoivamme Siuntio aukeaa 12/23, joten pääset aloittamaan hoivakodin toimintaa täysin alusta asti tiimisi kanssa. Tutustu meidän konseptiin ja ota yhteyttä!

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Siksi saat meiltä merkityksellisen työn, kilpailukykyisen palkan, tulospalkan ja lisäksi osakkuuden tämän kaiken päälle, vastikkeetta.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaaminen siihen sinulla on jo me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön sekä aloittavan yksikön toimintatavat. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

  • -Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
  • -Hygieniapassi
  • -Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • -Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Hoivakodissamme saattaa olla kaksikielisiä asukkaita. Ruotsin kielen taito ei ole välttämättömyys, mutta arvostamme haluasi käyttää sitä omalla osaamisen tasollasi

Mitä tarjoamme:

  • -Kilpailukykyisen peruspalkan (2360e – 2665e + lisät), tulospalkkion ja osakkuuden vastikkeetta. Meillä hoivatyö tuntuu omalta, koska se on omaa. Muutamme hoiva-alaa mallilla, jossa työntekijöillemme on mahdollisuus osakkuuteen vuoden kestäneen työsuhteen jälkeen. Malli ei vaadi työntekijältä pääomaa tai lainanottoa, vaan tahtoa ja osaamista tehdä yhdessä Suomen välittävintä hoivatyötä. Kerromme tästä mielellämme lisää!
  • -Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • -Uuden hoivakodin. Hoivamme Siuntio on 32-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Linnoitustie 1, Siuntio.

Hoivamme Länsi-Uusimaa Oy (3258733-6)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle.

Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Rekrytoinnin yhteystiedot

  • Niina Hellsten
  • niina.hellsten@hoivamme.fi
  • 0503045511

Hakuohjeet

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 16.10.2023 mennessä osoitteeseen: niina.hellsten@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Lähihoitaja, Siuntio.

Tiedustelut työpaikasta Niina Hellsteniltä, arkisin 9-15, p. 050 304 5511

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.