Usein kysyttyäYritys

Tule rakentamaan Suomen parasta hoivaa!

Etsimme hoivakodin johtajaa, jonka sydän palaa halusta mahdollistaa arvokasta vanhuutta ja luoda inhimillistä sekä modernia työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalveluyritys Hoivamme avaa marraskuussa uuden hoivakodin Siuntioon, ja etsimme nyt sen vetäjäksi hoiva-alan konkaria.

Tarjoamme sinulle innostavan ja jännittävän mahdollisuuden olla täysin uuden äärellä. Haluamme mullistaa hoiva-alaa ja hoitajien työelämää. Siksi esimerkiksi tarjoamme työntekjöillemme kilpailukykyisen palkan ja tulospalkan lisäksi osakkuutta.

Saat rakentaa arjen toimintatavat alusta alkaen yhdessä henkilöstösi kanssa. Emme edes yritä väittää, että työ olisi helppoa tiukkojakin tilanteita on varmasti luvassa, koska kaikkia ratkaisuja ei ole valmiina. Voit kuitenkin aina nojata Hoivamme-tiimiin ja omaan karttuneeseen näkemykseesi. Sinulla tulee olla kokemusta johtamisesta ja palveluiden tuottamisesta ikäihmisille ja muistisairaille.

Siuntion Hoivamme-koti on 32-paikkainen ikäihmisille suunnattu ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Linnoitustie 1.

Ja jos kaikki menee kuten haaveilemme, on sinulla johdettavanasi sitoutunut, huippuammattilaisista koostuva porukka ja hoivakoti, jossa jokainen asukas luottaa hoivaamme ja nauttii elämästään meillä.

Johtajana työviikkoosi kuuluu esimerkiksi: 

  •  Henkilöstöjohtamista
  • Yksikön hoitotyön kehittämistä yhdessä tiimin kanssa
  • Yhteistyötä mm. tilaajan/hyvinvointialueiden sekä asukkaiden läheisten kanssa
  • Liiketaloudellisista vastuualueista huolehtimista

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

  • Soveltuva korkeakoulututkinto sosiaali- tai terveydenhuollon alalta
  • Vähintään 2 vuotta kokemusta vanhustyöstä
  • Pätevyys johtamiseen (ainakin vuoden kokemus johtamisesta)
  • Ymmärrys lain ja asetusten vaatimuksista hoivakodin toiminnalle
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Toivomme, että voit aloittaa sopimuksen mukaan syksyn 2023 aikana.

Tarjoamme kaiken edellä mainitun lisäksi kilpailukykyisen palkan, tulospalkan ja muiden työntekijöiden tavoin osakkuuden, kun olet ollut meillä vuoden. Kyllä tarjoamme kaikille työntekijöille työsuhteen aikaista osakkuutta, sillä haluamme kertoa, että teidän työpanoksellanne on merkitystä.

Olet äärimmäisen tärkeä osa matkaamme, sillä luot johtamis- ja työkulttuuriamme ensimmäisten joukossa hoivakodin johtajana. Siksi toivomme, että olet osallistuva ja osallistava johtaja. Tuet ja olet arjessa läsnä. Osaat sekä vaatia että kannustaa.

Yritys
Hoivamme Länsi-Uusimaa Oy (3258733-6)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Miina Pulkkinen, p. 0405328836.

Hänet tavoitat parhaiten 24. ja 25.8. klo:16-18, 25.9. klo:15-18.

1.9. alkaen lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Niina Hellsten, p. 050 309 2766.

Jos innostuit, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.9. osoitteeseen miina.pulkkinen@hoivamme.fi, otsikolla: Hoivakodin johtaja, Siuntio. Teemme valintoja nopeasti.