Usein kysyttyäYritys

Vastaava sairaanhoitaja – Tutustu konseptiimme ja tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, joka aidosti innostaa!

Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Sipooseen avataan uusi, 50-paikkainen ikääntyneiden yhteisöllisen ja ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonne haemme vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut. Haluamme nostaa hoitajien ja hoiva-alan imagoa sekä luoda moderneja työpaikkoja, joissa työskentelee sitoutunut ja hyvinvoiva tiimi, ja jolla on mahdollisuus työskennellä yhteisen tavoitteen eteen ja ansaita enemmän.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaaminen siihen sinulla on jo, me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa ajankäytön ja toiminnan suunnittelua, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla, yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Vastaavan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu vastata ikääntyneiden asukkaidemme sairaanhoidollisista tehtävistä ja huolenpidosta, lääkehoidosta ja -huollosta sekä arjen toiminnoista. Työhön sisältyy myös laatutyöskentelyä sekä lääkehoidon prosessista huolehtimista yhdessä hoivakodin johtajan kanssa sekä hallinnollisia vastuutehtäviä.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

  • -Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
  • -Hygieniapassi
  • -Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • – Ruotsin kielen taito katsotaan vahvaksi eduksi
  • -Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

  • -Kilpailukykyisen peruspalkan (2772e – 3047e + mahdolliset lisät)
  • – Yhden ylimääräisen, palkallisen kesälomaviikon kesällä -24!*
  • -Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • -Uuden hoivakodin. Sipoon Hoivamme-koti on ikäihmisten 50-paikkainen ympärivuorokautisen palveluasumisen ja yhteisöllisen asumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Gneissikaari 19.

*ko. työnantajan tarjoamalta kesälomaviikolta ei makseta lomarahoja.

Yritys

Hoivamme Satakunta Oy (2951734-5)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!Rekrytoinnin yhteystiedot

  • Niina Hellsten

Hakuohjeet

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 23.11.2023 mennessä osoitteeseen: niina.hellsten@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Vastaava sairaanhoitaja, Sipoo.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löydyttyä.