Usein kysyttyäYritys

SIISTIJÄ / HOITOAPULAINEN, uusi ikääntyneiden hoivakoti Sipoossa odottaa sinua

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan työntekijöille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut. Tutustu uuteen konseptiimme ja hae meille!

Haemme juuri nyt hoitoapulaisia uuteen, Sipooseen aukeavaan ikääntyneiden 50-paikkaiseen hoivakotiin, Hoivamme Sipooseen.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut.

Hoitoapulaisena olet läsnä asiakkaiden arjessa huolehtimalla heidän tarpeistaan ja toiveistaan. Vastaat yksikön siisteydestä, huolehdit tiskeistä ja muista keittiötöistä, peset pyykkiä, toivotat vierailijat tervetulleiksi ja toimit hoivakodin silminä ja korvina. Näet missä sinua tarvitaan ja otat tilanteen haltuun ammattimaisesti ja innolla.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaamista siihen sinulla on jo hieman me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Hoivakodissamme saattaa olla kaksikielisiä asukkaita. Ruotsin kielen taito ei ole välttämättömyys, mutta arvostamme haluasi käyttää sitä omalla osaamisen tasollasi.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

  • – Soveltuvaa koulutusta tehtävien hoitamiseen
  • – Työhön soveltuvaa kokemusta ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
  • – Hygieniapassi
  • – Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • – Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

  • – Peruspalkan (1974e – 2205e + lisät)
  • – Yhden ylimääräisen, palkallisen kesälomaviikon kesällä -24!*
  • Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi omistautuneita tekijöitä sekä huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärjellä, ilman turhaa hierarkiaa ja paperin pyörittelyä, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • Uuden hoivakodin. Sipoon Hoivamme-koti on 50-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen ja yhteisöllisen asumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Gneissikaari 19.

*ko. työnantajan tarjoamalta kesälomaviikolta ei makseta lomarahoja.

Yritys

Hoivamme Satakunta Oy (2951734-5)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!Rekrytoinnin yhteystiedot

Hakuohjeet

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 23.11.2023 mennessä osoitteeseen niina.hellsten@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Hoitoapulainen, Sipoo.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.