Usein kysyttyäYritys

KOKKI / EMÄNTÄ, tule töihin uuteen ikääntyneiden hoivakotiin Sipooseen

Haemme sydäntä hoivakotimme keittiöön luomaan omin käsin kokattua, kodinomaista ja kotimaista herkkua hoivakotimme asukkaille. Hoivamme Sipoon uudenkarhea keittiö aukeaa tammikuussa!

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöidemme arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut.

Haemme sydäntä hoivakotimme keittiöön luomaan omin käsin kokattua, perinteistä, kodinomaista ja kotimaista herkkua asukkaillemme. Tarjoamamme ruoka voi olla historiankin havinalla maustettua, ja miksemme välillä eksyisi kansainvälisillekin makuelämyksille teemapäivien muodossa. Meillä kokattu ruoka saa näkyä ja tuoksua hoivakodissa ja olla asiakkaidemme aistittavissa joka solulla.

Hoivakoti aukeaa tammikuussa, joten pääset aloittamaan työsi ja vaikuttamaan siihen täysin uudessa keittiössä. Aluksi työhön sisältyykin aukeavan keittiön tehtäviä, kuten kalustamista ja keittiön valmistelua, elintarvikkeiden tilausta, omavalvontasuunnitelman ja keittiön prosessien pohtimista sekä ruokalistojen suunnittelua. Apuna Sinulla on tässä muiden yksiköidemme emäntien sekä tiimin tuki.

Hoivamme Sipoossa on yksi iso valmistuskeittiö, josta ruoka jaetaan ryhmäkotien jakelukeittiöille.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja ja tietenkin niin hyvää ruokaa, ettei pöydän ympärillä kukaan saa sanaa suustaan. Osaaminen siihen sinulla on jo, me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoivakodin työntekijät nauttivat elämästään. Sinun työlläsi, ruoalla ja ruokailuhetkillä on siinä tärkeä rooli. Välillä arjessamme on toki kaikenlaista arjen askaretta, ja siksi toivomme sinulta myös halua osallistua hoivakodin muihin tehtäviin asiakkaiden hyvän arjen varmistamiseksi.

Hoivakodissamme saattaa olla kaksikielisiä asukkaita. Ruotsin kielen taito ei ole välttämättömyys, mutta arvostamme haluasi käyttää sitä omalla osaamisen tasollasi.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa maukkaiden makuhetkien muodossa!

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

  • – Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus
  • – Hygieniapassi
  • – Tuntemusta ja innostusta ikäihmisten ravitsemukseen ja sen kehittämiseen
  • – Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • – Halu osallistua hoivakodin muihin tehtäviin asiakkaiden hyvän arjen mahdollistajana
  • – Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

  • – Peruspalkan (2268e – 2453e + lisät)
  • – Yhden ylimääräisen, palkallisen kesälomaviikon kesällä -24!*
  • – Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tahtonne tarjota hyvää hoivaa jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • – Uuden hoivakodin. Hoivamme Sipoo on 50-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Gneissikaari 19, Sipoo.

*ko. työnantajan tarjoamalta kesälomaviikolta ei makseta lomarahoja.

Yritys

Hoivamme Satakunta Oy (2951734-5)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!Rekrytoinnin yhteystiedot

Hakuohjeet

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 23.11.2023 mennessä osoitteeseen: niina.hellsten@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Kokki, Sipoo.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.