Usein kysyttyäYritys

KESÄTYÖHÖN LÄHIHOITAJAN SIJAISEKSI Nurmijärvelle uuteen ikäihmisten hoivakotiimme

Tule meille kesäksi ja osoitamme, että hoivatyö on parasta mahdollista. Aloita urasi suoraan modernista suunnannäyttäjästä, rohkeasta, inhimillisestä ja erilaisesta. Tule kesätöihin hoitajien omistamaan kotiin ikäihmisille. Etsimme uransa alussa olevia lähihoitajia tai alan opiskelijoita tiimiimme kesäksi 2024.

Kaikki me olemme joskus aloittaneet eikä aloittaminen lopu koskaan. Konkariemme rinnalla voit oppia uutta ja olla vaikuttamassa uuden hoivayrityksen toimintaan. Tule meille kesäksi, kehity, haasta ajatteluamme ja pidä hauskaa. Tehdään asiat uudella tavalla, yhdessä.

Luonnollisesti saat palkan lisäksi hyvän tiimin, tukea ja fiksun perehdytyksen. Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista.

Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Asukkaamme elävät elämäänsä kuten kodeissa eletään ilman tarkkoja aikatauluja tai vierailuaikoja. Kukin saa elää arkeaan, kuten hyvältä tuntuu. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Lähihoitajana Hoivamme-kodissa

  • Olet toiminnan ytimessä ja luot tunnelmaa omalla olemuksellasi. Olet läsnä asukkaiden arjessa huolehtimalla heidän perushoidostaan, tarpeistaan ja toiveistaan. Näet missä sinua tarvitaan ja otat tilanteen haltuun ammattimaisesti ja innolla.
  • Saat kilpailukykyisen peruspalkan, alan opiskelijan palkkaus määritellään erikseen (työkokemus, opintopisteet sekä työtehtävän luonne huomioiden)
  • Työ on määräaikainen kesätyö ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävää varten sinulla tulee olla:

  • Työhön soveltuva tutkinto tai (120 op) suoritettuna kyseiseen ammattiin johtavista opinnoista
  • Työkokemus ikääntyneiden ja muistisairaiden hoivasta katsotaan eduksi
  • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Nurmijärven Hoivamme-koti on 42-paikkainen ympärivuorokautinen palveluasumisen ja yhteisöllisen asumisen yksikkö ikäihmisille, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Vehnäpellontie 6, 01900 Nurmijärvi.

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Yritys

Hoivamme Satakunta Oy (2951734-5)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Rekrytoinnin yhteystiedot

Hakuohjeet

Toivottavasti innostuit!

Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen hoivakodin johtajalle: heli.ronkanen@hoivamme.fi.

Otsikoi hakemuksesi: Kesätyö: Lähihoitaja / Nurmijärvi.

Voit kysyä lisää: arkisin klo 8-16 numerosta 050 309 2766.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.