Usein kysyttyäYritys

Etsimme hoivakodin johtajaa, jonka sydän palaa halusta mahdollistaa arvokasta vanhuutta ja luoda inhimillistä, modernia työelämää hoiva-alan ammattilaisille.

Uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalveluyritys Hoivamme avasi tammikuussa 42-paikkaisen hoivakodin Nurmijärvelle ja etsimme nyt sen vetäjäksi hoiva-alan konkaria.

Tarjoamme sinulle innostavan ja jännittävän mahdollisuuden olla täysin uuden äärellä. Haluamme mullistaa hoiva-alaa ja hoitajien työelämää.

Saat rakentaa arjen toimintatavat alusta alkaen yhdessä henkilöstösi kanssa. Emme edes yritä väittää, että työ olisi helppoa; tiukkojakin tilanteita on varmasti luvassa, koska kaikkia ratkaisuja ei ole valmiina. Voit kuitenkin aina nojata Hoivamme-tiimiin ja omaan karttuneeseen näkemykseesi. Sinulla tulee olla kokemusta johtamisesta ja palveluiden tuottamisesta ikäihmisille ja muistisairaille, alueellinen tuntemus on plussaa.

Nurmijärven Hoivamme-koti on 42-paikkainen ympärivuorokautinen ikäihmisten palveluasumisen ja yhteistöllisen asumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Vehnäpellontie 6.

Ja jos kaikki menee kuten haaveilemme, on sinulla johdettavanasi sitoutunut, huippuammattilaisista koostuva porukka ja hoivakoti, jossa jokainen asukas luottaa hoivaamme ja nauttii elämästään meillä.

Johtajana työviikkoosi kuuluu esimerkiksi:

  • Henkilöstöjohtamista
  • Yksikön hoitotyön kehittämistä yhdessä tiimin kanssa
  • Yhteistyötä mm. hyvinvointialueen sekä asukkaiden läheisten kanssa
  • Liiketaloudellisista vastuualueista huolehtimista

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

  • Soveltuva korkeakoulututkinto sosiaali- tai terveydenhuollon alalta
  • Vähintään 2 vuotta kokemusta vanhustyöstä
  • Pätevyys johtamiseen (ainakin vuoden kokemus johtamisesta)
  • Ymmärrys lain ja asetusten vaatimuksista hoivakodin toiminnalle
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Toivomme, että voit aloittaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Olet äärimmäisen tärkeä osa matkaamme, sillä luot uudenlaista johtamis- ja työkulttuuriamme yhtenä ensimmäisistä hoivakotiemme johtajista. Siksi toivomme, että olet osallistuva ja osallistava johtaja. Tuet ja olet arjessa läsnä. Osaat sekä vaatia että kannustaa.

Yritys

Hoivamme Satakunta Oy (2951734-5)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Rekrytoinnin yhteystiedot

Hakuohjeet

Voit kysyä tehtävästä Hoivamme-yhtiön toimitusjohtajalta, Miina Pulkkiselta, ma 18.12. klo 16-17, ke 20.12. klo 17-18 ja pe 22.12. klo 15-16, puh. 040 532 8836.

Muina aikoina (ark. 8-16) tiedusteluihin työstä vastaa palvelupäällikkö Niina Hellsten, p. 050 304 5511.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.1.2024 osoitteeseen miina.pulkkinen@hoivamme.fi otsikolla: Hoivakodin johtaja, Nurmijärvi.

Teemme valintoja nopeasti.