Usein kysyttyäYritys

VASTAAVA SAIRAANHOITAJA, tule töihin Nummelaan, uuteen avautuvaan ikäihmisten hoivakotiin.

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Nummelassa aloittaville työntekijöille tarjotaan nyt myös yksi ylimääräinen, palkallinen kesälomaviikko kesällä 2024!*

Nummelaan avautuu helmikuussa uusi, 32-paikkainen ikääntyneiden ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonne haemme vastaavaa sairaanhoitajaa vastaamaan ikääntyneiden asukkaidemme sairaanhoidollisista tehtävistä ja huolenpidosta, lääkehoidosta ja -huollosta sekä arjen toiminnoista. Työhösi sisältyy myös laatutyöskentelyä sekä lääkehoidon prosessista huolehtimista yhdessä hoivakodin johtajan kanssa sekä hallinnollisia vastuutehtäviä.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut. Haluamme nostaa hoitajien ja hoiva-alan imagoa sekä luoda moderneja työpaikkoja, joissa työskentelee sitoutunut ja hyvinvoiva tiimi, ja jolla on mahdollisuus työskennellä yhteisen tavoitteen eteen ja ansaita enemmän.

Nummelassa aloittaville työntekijöille tarjotaan nyt myös yksi ylimääräinen, palkallinen kesälomaviikko kesällä -24!*

Kerromme palkkausmallistamme mielellämme lisää!

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaaminen siihen sinulla on jo, me tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työhösi ja tehdä se hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa ajankäytön ja toiminnan suunnittelua, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen työyhteisön ja toimintatavat. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

 • -Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
 • -Hygieniapassi
 • -Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
 • -Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

 • -Kilpailukykyisen peruspalkan (2772e – 3047e)
 • Yhden ylimääräisen, palkallisen kesälomaviikon kesällä -24!*
 • -Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
 • -Uuden hoivakodin. Nummelan Hoivamme-koti on 32-paikkainen ikäihmisille suunnattu, ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Nummenjuohu 1.

Työnantaja tarjoaa yhden ylimääräisen, palkallisen kesälomaviikon kesälle 2024. Ko. viikolta ei makseta lomarahaa. *

Yritys

Hoivamme Länsi-Uusimaa Oy (3258733-6)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle.

Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Rekrytoinnin yhteystiedot

 • Tytti Lahtinen
 • tytti.lahtinen@hoivamme.fi
 • 050 441 2100

Hakuohjeet

Tiedustelut työpaikasta: Tytti Lahtinen, arkisin 9-16, p. 050 441 2100

Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 22.12.2023 mennessä osoitteeseen: tytti.lahtinen@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Vastaava sairaanhoitaja, Nummela.

HUOM! Alamme kontaktoida hakijoita vasta vkosta 51 eteenpäin mahdollisten haastatteluiden sopimiseksi. Ethän siis ihmettele, jos meistä ei kuulu aivan heti hakemuksen lähetettyäsi.