Usein kysyttyäYritys

SIISTIJÄ / HOITOAPULAINEN; tule töihin Nummelaan uuteen ikäihmisten hoivakotiimme

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoiva-arkea, josta aidosti innostut! Etsimme juuri nyt hoitoapulaisia avautuvaan hoivakotiimme!

Hoitoapulaisena olet läsnä ikääntyneiden asiakkaiden arjessa huolehtimalla heidän tarpeistaan: Vastaat siivouksesta, huolehdit tiskeistä ja muista keittiötöistä, peset pyykkiä, toimit hoivakodin silminä ja korvina. Näet missä sinua tarvitaan ja otat tilanteen haltuun.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut.

Kerromme tästä mielellämme lisää!

Hoitoapulaisen tehtävä sopii sinulle, jos olet mielelläsi toiminnan ytimessä ja luot tunnelmaa omalla olemuksellasi. Olet läsnä asiakkaiden arjessa huolehtimalla heidän tarpeistaan ja toiveistaan sekä heidän kodistaan. Vastaat siivouksesta, huolehdit tiskeistä ja muista keittiötöistä, peset pyykkiä, toivotat vierailijat tervetulleiksi ja toimit hoivakodin silminä ja korvina. Näet missä sinua tarvitaan ja otat tilanteen haltuun ammattimaisesti ja innolla.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaaminen siihen sinulla on jo me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

 • -Työhön soveltuvaa kokemusta ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
 • – Soveltuvaa koulutusta tehtävien hoitamiseen
 • -Hygieniapassi
 • -Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
 • -Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

 • -Kilpailukykyisen peruspalkan (1974e – 2205e + lisät)
 • – Yhden ylimääräisen, palkallisen kesälomaviikon kesällä -24!*
 • -Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
 • -Uuden hoivakodin. Hoivamme Nummela on 32-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen palveluasumisen ja yhteisöllisen asumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Nummenjuohu 1, Nummela.
 • *Työnantaja tarjoaa yhden ylimääräisen, palkallisen kesälomaviikon kesälle 2024. Ko. viikolta ei makseta lomarahaa.

Yritys

Hoivamme Länsi-Uusimaa Oy (3258733-6)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle.

Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Rekrytoinnin yhteystiedot

 • Tytti Lahtinen
 • tytti.lahtinen@hoivamme.fi
 • 050 441 2100

Hakuohjeet

Tiedustelut työpaikasta: Tytti Lahtinen, arkisin 9-16, p. 050 441 2100

Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 22.12.2023 mennessä osoitteeseen: tytti.lahtinen@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Siistijä/Hoitoapulainen, Nummela.

HUOM! Alamme kontaktoida hakijoita vasta vkosta 51 eteenpäin mahdollisten haastatteluiden sopimiseksi. Ethän siis ihmettele, jos meistä ei kuulu aivan heti hakemuksen lähetettyäsi.