Usein kysyttyäYritys

KOKKI/emäntä; tule kokiksi 2/24 aukeavaan ikäihmisten hoivakotiimme Nummelaan

Haemme kokkia/emäntää, ”hoivakotimme sydäntä” upouuteen keittiöömme luomaan omin käsin kokattua, kodinomaista ja kotimaista herkkua hoivakotimme asukkaille. Tutustu konseptiimme ja hae meille!

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, joista aidosti innostut!

Haemme kokkia, ”hoivakotimme sydäntä” upouuteen keittiöömme luomaan omin käsin kokattua, kodinomaista ja kotimaista herkkua asukkaillemme. Tarjoamamme ruoka voi olla historiankin havinalla maustettua, ja miksemme välillä eksyisi kansainvälisillekin makuelämyksille teemapäivien muodossa. Meillä kokattu ruoka saa näkyä ja tuoksua hoivakodissa ja olla asiakkaidemme aistittavissa joka solulla.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja ja tietenkin niin hyvää ruokaa, että se vie kielen mennessään. Osaaminen tähän sinulla on jo, me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoivakodin työntekijät nauttivat elämästään. Sinun työlläsi, ruoalla ja hyväntuulisilla ruokailuhetkillä on siinä tärkeä rooli. Välillä arjessamme on toki kaikenlaista arjen askaretta, ja siksi toivomme sinulta myös halua osallistua hoivakodin muihin tehtäviin asiakkaiden hyvän arjen varmistamiseksi.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut. Siksi saat meiltä merkityksellisen työn, tulospalkan ja tämän päälle osakkuuden, täysin vastikkeetta. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Jos suhtaudut työhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Hoivamme Nummela aukeaa asukkaille helmikuun lopulla -24. Tätä ennen työhösi sisältyy valmistelevia, avautuvan keittiön toimintaan liittyviä työtehtäviä, kuten keittiön kalustusta, elintarvikkeiden tilausta, ruokalistojen suunnittelua sekä muita kirjallisia töitä ja keittiöidemme toimintaan tutustumista. Apuna sinulla on muiden yksiköidemme kokkien tuki sekä Nummelassa aloittava Hoivamme-tiimi.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa maukkaiden makuhetkien muodossa!

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

 • – Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus
 • – Hygieniapassi
 • – Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
 • – Halu osallistua hoivakodin muihin tehtäviin asiakkaiden hyvän arjen mahdollistajana
 • – Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

 • – Peruspalkan (2268e – 2453e), tulospalkkion ja osakkuuden. Meillä työ tuntuu omalta, koska se on omaa. Muutamme hoiva-alaa mallilla, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus osakkuuteen vuoden kestäneen työsuhteen jälkeen. Malli ei vaadi pääomaa tai lainanottoa, vaan tahtoa ja osaamista tehdä yhdessä Suomen välittävintä hoivatyötä. Kerromme tästä mielellämme lisää.
 • – Yhden ylimääräisen, palkallisen kesälomaviikon kesällä -24!*
 • – Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tahtonne tarjota hyvää hoivaa jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
 • – Uuden hoivakodin. Hoivamme Nummela on 32-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Nummenjuohu 1, Nummela.
 • *Työnantaja tarjoaa yhden ylimääräisen, palkallisen kesälomaviikon kesälle 2024. Ko. viikolta ei makseta lomarahaa.

Yritys

Hoivamme Länsi-Uusimaa Oy (3258733-6)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Rekrytoinnin yhteystiedot

 • Tytti Lahtinen
 • tytti.lahtinen@hoivamme.fi
 • 0504412100

Hakuohjeet

Tiedustelut työpaikasta: Tytti Lahtinen, arkisin 9-16, p. 050 441 2100

Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 22.12.2023 mennessä osoitteeseen: tytti.lahtinen@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Kokki, Nummela.

HUOM! Alamme kontaktoida hakijoita vasta vkosta 51 eteenpäin mahdollisten haastatteluiden sopimiseksi. Ethän siis ihmettele, jos meistä ei kuulu aivan heti hakemuksen lähetettyäsi.