Usein kysyttyäYritys

Tule HOIVA-AVUSTAJAKSI uuteen ikäihmisten hoivakotiimme Nummelaan

Tule hoiva-avustajaksi upouuteen hoivakotiimme ja luomaan hoivatyötä ja arkea, joka aidosti innostaa! Palkkaamme henkilöstöä sitä mukaa, kun talomme täyttyy asukkaista ja toiminta laajenee.

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, joka aidosti innostaa. Etsimme juuri nyt hoiva-avustajaa osaksi tuoretta työyhteisöämme.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaamista siihen sinulla on jo jonkin verran, me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

  • – Työhön soveltuva hoiva-avustajan tai muu vastaava koulutus ja työkokemus ikäihmisistä ja
  • muistisairaiden hoivasta
  • – Hygieniapassi
  • – Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • – Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

  • – Peruspalkan (2083e-2290e + lisät)
  • – Yhden ylimääräisen, palkallisen kesälomaviikon kesällä -24!*
  • – Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärjellä, ilman turhaa hierarkiaa ja paperin pyörittelyä, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • – Uuden hoivakodin. Nummelan Hoivamme-koti on 32-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Nummenjuohu 1, Nummela.
  • *Työnantaja tarjoaa yhden ylimääräisen, palkallisen kesälomaviikon kesälle 2024. Ko. viikolta ei makseta lomarahaa.

Yritys

Hoivamme Länsi-Uusimaa Oy (3258733-6)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Rekrytoinnin yhteystiedot

Hakuohjeet

Tiedustelut työpaikasta: Tytti Lahtinen, arkisin 9-16, p. 050 441 2100

Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 22.12.2023 mennessä osoitteeseen: tytti.lahtinen@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Hoiva-avustaja, Nummela

HUOM! Alamme kontaktoida hakijoita vasta vkosta 51 eteenpäin mahdollisten haastatteluiden sopimiseksi. Ethän siis ihmettele, jos meistä ei kuulu aivan heti hakemuksen lähetettyäsi.