Usein kysyttyäYritys

Tule LÄHIHOITAJAKSI sijaisuuteen Mäntsälän ikäihmisten hoivakotiin

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, jonka kautta voimme yhdessä onnistua.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut. Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaaminen siihen sinulla on jo me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin sekä ansaita enemmän, yhdessä tehden. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa järkevää ajan ja toiminnan suunnittelua, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla, yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ikääntyville asukkaillemme, sekä hyvinvoivan työyhteisön uusine toimintatapoineen. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

  • -Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
  • -Hygieniapassi
  • -Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • -Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

  • -Kilpailukykyisen peruspalkan
  • -Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • -Uuden hoivakodin. Mäntsälän Hoivamme-koti on 32-paikkainen ikäihmisten ja muistisairaiden ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Kaakkumäentie 6.

Yritys

Hoivamme Satakunta Oy (2951734-5)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille sekä nostamaan hoiva-alan imagoa. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Rekrytoinnin yhteystiedot

  • Sanna Korhonen
  • sanna.korhonen@hoivamme.fi
  • +358403505019

Hakuohjeet

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 20.10.2023 mennessä osoitteeseen: sanna.korhonen@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi lähihoitaja/Mäntsälä.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löydyttyä.