Usein kysyttyäYritys

VASTAAVA SAIRAANHOITAJA, tule töihin Lahteen, uuteen avautuvaan ikäihmisten hoivakotiin.

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tutustu konseptiimme ja hae meille! Lisäksi tarjoamme 1 viikon palkallista kesälomaa kesällä 2024!

Lahteen avautuu maalis-huhtikuun aikana uusi, 32-paikkainen ikääntyneiden ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonne haemme vastaavaa sairaanhoitajaa vastaamaan ikääntyneiden asukkaidemme sairaanhoidollisista tehtävistä ja huolenpidosta, lääkehoidosta ja -huollosta sekä arjen toiminnoista. Työhön sisältyy myös laatutyöskentelyä sekä lääkehoidon prosessista huolehtimista yhdessä hoivakodin johtajan kanssa sekä hallinnollisia vastuutehtäviä.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut. Haluamme nostaa hoitajien ja hoiva-alan imagoa sekä luoda moderneja työpaikkoja, joissa työskentelee sitoutunut ja hyvinvoiva tiimi, ja jolla on mahdollisuus työskennellä yhteisen tavoitteen eteen ja ansaita enemmän.

Lisäksi tarjoamme ilmaiseksi 1 viikon palkallista kesälomaa kesällä -24!*

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaaminen siihen sinulla on jo, me tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työhösi ja tehdä se hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa ajankäytön ja toiminnan suunnittelua, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä.

Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen työyhteisön ja toimintatavat. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa! Kerromme työstä mielellämme lisää!

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

  • Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
  • Hygieniapassi
  • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

  • Kilpailukykyisen peruspalkan (2772e – 3047e)
  • 1 viikon palkallisen kesäloman ilmaiseksi kesällä -24!*
  • Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • Uuden hoivakodin. Lahden Hoivamme-koti on 32-paikkainen ikäihmisille suunnattu, ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Kilpiäistentie 3a.

* työnantajan tarjoamalta kesälomaviikolta ei makseta lomakorvauksia.

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Yritys

Hoivamme Maakunnat Oy (3234082-7)

Hoivamme Oy

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Meillä on pian 9 uutta hoivakotia ympäri Suomea, ja toivottavasti pian vielä enemmän.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä.

Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Rekrytoinnin yhteystiedot

Hakuohjeet

Toivottavasti innostuit!

Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 19.2.2024 mennessä osoitteeseen: anne.koivuluoma@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Vastaava sairaanhoitaja, Lahti.

Tiedustelut työpaikasta Anne Koivuluoma, arkisin 8-16, p. 050 562 6886.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.