Usein kysyttyäYritys

Tule rakentamaan Suomen parasta hoivaa!

Etsimme hoivakodin johtajaa, jonka sydän palaa halusta mahdollistaa arvokasta vanhuutta ja luoda inhimillistä sekä modernia työelämää hoiva-alan ammattilaisille.

Uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalveluyritys Hoivamme avaa helmikuussa uuden hoivakodin Lahteen Kilpiäistentielle, ja etsimme nyt yksikön johtajaksi hoiva-alan konkaria.

Tarjoamme sinulle innostavan ja jännittävän mahdollisuuden olla täysin uuden äärellä. Haluamme mullistaa hoiva-alaa ja hoitajien työelämää.

Saat rakentaa arjen toimintatavat alusta alkaen yhdessä henkilöstösi kanssa. Emme edes yritä väittää, että työ olisi helppoa tiukkojakin tilanteita on varmasti luvassa, koska kaikkia ratkaisuja ei ole valmiina. Voit kuitenkin aina nojata Hoivamme-tiimiin ja omaan karttuneeseen näkemykseesi. Sinulla tulee olla kokemusta johtamisesta sekä palveluiden tuottamisesta ikäihmisille ja muistisairaille.

Lahden Hoivamme-koti on 32-paikkainen ikäihmisille suunnattu ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Kilpiäistentie 3a.

Ja jos kaikki menee kuten haaveilemme, on sinulla johdettavanasi sitoutunut, huippuammattilaisista koostuva porukka ja hoivakoti, jossa jokainen asukas luottaa hoivaamme ja nauttii elämästään meillä.

Johtajana työviikkoosi kuuluu esimerkiksi:

 • Henkilöstöjohtamista
 • Yksikön hoitotyön kehittämistä yhdessä tiimin kanssa
 • Yhteistyötä mm. tilaajan/hyvinvointialueiden, viranomaisten sekä asukkaiden läheisten kanssa
 • Liiketaloudellisista vastuualueista huolehtimista

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

 • Soveltuva korkeakoulututkinto sosiaali- tai terveydenhuollon alalta
 • Vähintään 2 vuotta kokemusta vanhustyöstä
 • Pätevyys johtamiseen (ainakin vuoden kokemus johtamisesta)
 • Ymmärrys lain ja asetusten vaatimuksista hoivakodin toiminnalle
 • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Toivomme, että voit aloittaa sopimuksen mukaan joulu-tammikuun vaihteessa.

Olet äärimmäisen tärkeä osa matkaamme, sillä luot johtamis- ja työkulttuuriamme ensimmäisten joukossa hoivakodin johtajana. Siksi toivomme, että olet osallistuva ja osallistava johtaja. Tuet ja olet arjessa läsnä. Osaat sekä vaatia että kannustaa.

Yritys

Hoivamme Maakunnat Oy (3234082-7)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Rekrytoinnin yhteystiedot

 • Niina Hellsten
 • niina.hellsten@hoivamme.fi
 • 050 304 5511

Hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Miina Pulkkinen, p. 0405328836 ti 24.10. klo 15-17 ja 1.11. klo 15.30-17.30. sekä palvelupäällikkö Niina Hellsten, p. 050 309 2766 (arkisin 9-16).

Jos innostuit, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.11. osoitteeseen niina.hellsten@hoivamme.fi otsikolla: Hoivakodin johtaja, Lahti. Teemme valintoja nopeasti.