Usein kysyttyäYritys

Tule sairaanhoitajaksi Kuopion uuteen hoivakotiimme!

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Sairaanhoitaja – tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut.

Tule sairaanhoitajaksi Kuopioon uuteen hoivakotiimme! Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut. Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaaminen siihen sinulla on jo, me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

  • Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
  • Hygieniapassi
  • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa 
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

  • Kilpailukykyisen peruspalkan
  • Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti ilman turhaa hierarkiaa ja paperin pyörittelyä, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • Kuopion Hoivamme-koti on 32-paikkainen ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen yksikkö ikäihmisille, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Rahkakatu 34, 70780 Kuopio.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Toivomme, että voit aloittaa sopimuksen mukaan joulukuun 2022 aikana.

Voit kysyä tehtävästä Hoivamme-yrityksen Hoivamme Kuopion johtajalta Minna Vainikaiselta p. 050 307 2441 & minna.vainikainen@hoivamme.fi.

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 11.12.2022 mennessä: minna.vainikainen@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Sairaanhoitaja, Kuopio.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löydyttyä.