Usein kysyttyäYritys

Hoivamme Kuopio on 32-paikkainen ikääntyneiden ympärivuorokautista hoivaa tarjoava yksikkö. Tutustu konseptiimme ja hae meille!

Haemme lähihoitajia, hoiva-avustajia ja hoiva-alan opiskelijoita kesäksi Hoivamme Kuopioon ajalle 15.5. – 30.9.2024.

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut!

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Me tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa ajankäytön ja toiminnan suunnittelua, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista.

Vaikka ympärilläsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Hoivamme-yhtiö on uusi hoiva-alan toimija, ja kaikki hoivakotimme ovat uusia. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekästä arkea ja merkityksellisen yhteisön sekä aloittavan yksikön toimintatavat. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa!

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

  • Työhön soveltuva tutkinto (tai lähihoitajan tutkinnosta suoritettu 120op)
  • Työkokemus ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta (tai vanhustyön harjoittelu suoritettuna lh-opiskelijalla)
  • Hygieniapassi
  • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan
  • Rikosrekisteriselvitys

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Yritys

Hoivamme Maakunnat Oy (3234082-7)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on osittain työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle.

Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä.

Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Rekrytoinnin yhteystiedot

Hakuohjeet

Tervetuloa meille mukavaan tiimiin kesätöihin!

Lisätietoja ja hakemukset:

  • Minna Vainikainen, yksikönjohtaja
  • Puh. 050 307 2441 (arkisin klo 8-16)
  • minna.vainikainen@hoivamme.fi