Usein kysyttyäYritys

Tule kesäsijaiseksi HOITOAPULAISEKSI / SIISTIJÄKSI ikäihmisten hoivakotiimme

Hoitoapulaisena olet läsnä asiakkaiden arjessa huolehtimalla heidän tarpeistaan. Vastaat siivouksesta, huolehdit tiskeistä ja muista keittiötöistä, peset pyykkiä, toimit hoivakodin silminä ja korvina. Näet missä sinua tarvitaan ja otat tilanteen haltuun.

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille tekijöille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut. Etsimme juuri nyt hoitoapulaista nauttimaan kesästä kanssamme.

Hoitoapulaisen tehtävä sopii sinulle, jos olet mielelläsi toiminnan ytimessä ja luot tunnelmaa omalla olemuksellasi. Olet läsnä asiakkaiden arjessa huolehtimalla heidän tarpeistaan ja toiveistaan. Vastaat kollegasi kanssa hoivakodin siivouksesta, huolehdit tiskeistä ja muista keittiötöistä, peset pyykkiä, toivotat vierailijat tervetulleiksi ja toimit hoivakodin silminä ja korvina. Näet missä sinua tarvitaan ja otat tilanteen haltuun ammattimaisesti ja innolla.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaamista siihen sinulla on jo hieman, me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

  • Työhön soveltuvaa kokemusta ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
  • Soveltuvaa koulutusta tehtävien hoitamiseen
  • Hygieniapassi
  • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan
  • Kuopion Hoivamme-koti on uusi, 32-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Rahkakatu 34, 70780 Kuopio.

Yritys

Hoivamme Maakunnat Oy (3234082-7)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Rekrytoinnin yhteystiedot

Hakuohjeet

Toivottavasti innostuit!

Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen: minna.vainikainen@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Hoitoapulainen kesätyö

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa työstä kiinnostuneelle tutulle!