Usein kysyttyäYritys

Tule hoitoapulaiseksi / siistijäksi Kuopion uuteen hoivakotiimme!

Hoitoapulaisena olet läsnä asiakkaiden arjessa huolehtimalla heidän tarpeistaan. Siistit paikkoja, huolehdit tiskeistä ja muista keittiötöistä, peset pyykkiä, toimit hoivakodin silminä ja korvina. Näet missä sinua tarvitaan ja otat tilanteen haltuun.

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille tekijöille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut. Etsimme juuri nyt hoitoapulaista osaksi yhteisöämme.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut. Siksi saat meiltä merkityksellisen työn, tulospalkan ja lisäksi osakkuuden.

Hoitoapulaisen tehtävä sopii sinulle, jos olet mielelläsi toiminnan ytimessä ja luot tunnelmaa omalla olemuksellasi. Olet läsnä asiakkaiden arjessa huolehtimalla heidän tarpeistaan ja toiveistaan. Siistit paikkoja, huolehdit tiskeistä ja muista keittiötöistä, peset pyykkiä, toivotat vierailijat tervetulleiksi ja toimit hoivakodin silminä ja korvina. Näet missä sinua tarvitaan ja otat tilanteen haltuun ammattimaisesti ja innolla.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaamista siihen sinulla on jo hieman, me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

  • Työhön soveltuvaa kokemusta ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
  • Soveltuvaa koulutusta tehtävien hoitamiseen
  • Hygieniapassi
  • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

  • Peruspalkan, tulospalkan ja osakkuuden. Meillä hoivatyö tuntuu omalta, koska se on omaa. Muutamme hoiva-alaa mallilla, jossa työntekijöillämme on mahdollisuus osakkuuteen vuoden kestäneen työsuhteen jälkeen. Malli ei vaadi työntekijältä pääomaa tai lainanottoa, vaan tahtoa ja osaamista tehdä yhdessä Suomen välittävintä hoivatyötä. Kerromme tästä mielellämme lisää.
  • Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärjellä, ilman turhaa hierarkiaa ja paperin pyörittelyä, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • Kuopion Hoivamme-koti on 32-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Rahkakatu 34, 70780 Kuopio.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme kaiken edellä mainitun lisäksi kilpailukykyisen palkan, tulospalkan ja muiden työntekijöiden tavoin osakkuuden, kun olet ollut meillä vuoden. Kyllä – tarjoamme kaikille työntekijöille työsuhteen aikaista osakkuutta, sillä haluamme kertoa, että teidän työpanoksellasi on merkitystä.

Voit kysyä tehtävästä Hoivamme-yrityksen Hoivamme Kuopion johtajalta Minna Vainikaiselta p. 050 307 2441 & minna.vainikainen@hoivamme.fi.

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen: minna.vainikainen@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Hoitoapulainen / Siistijä, Kuopio.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löydyttyä.