Usein kysyttyäYritys

Tule sairaanhoitajaksi Kellokosken uuteen hoivakotiimme!

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut. Siksi saat meiltä merkityksellisen työn, kilpailukykyisen palkan, tulospalkan ja lisäksi osakkuuden täysin vastikkeetta. Meillä on siis mahdollisuus ansaita enemmän.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaaminen siihen sinulla on jo me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla, yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla: 

 • Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
 • Hygieniapassi
 • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
 • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

  Mitä tarjoamme:

  • Kilpailukykyisen peruspalkan, tulospalkkion ja osakkuuden vastikkeetta. Meillä hoivatyö tuntuu omalta, koska se on omaa. Muutamme hoiva-alaa mallilla, jossa työntekijöillemme on mahdollisuus osakkuuteen vuoden kestäneen työsuhteen jälkeen. Malli ei vaadi työntekijältä pääomaa tai lainanottoa, vaan tahtoa ja osaamista tehdä yhdessä Suomen välittävintä hoivatyötä. Kerromme tästä mielellämme lisää.
  • Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • Uuden hoivakodin. Hoivamme Kellokoski on ikäihmisille suunnattu, 33-paikkainen ympärivuorokautisen palveluasumisen ja yhteisöllisen asumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Höylääjänkuja 1, Kellokoski.

  Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitus määritellään yhdessä sopimuksen mukaan.

  Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 27.3.2023 mennessä: jaana.ylitalo@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Sairaanhoitaja, Kellokoski. 

  Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Toivottavasti saamme sinut mukaan!