Usein kysyttyäYritys

Tule lähihoitajaksi Kellokosken uuteen hoivakotiimme!

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut. Tule lähihoitajaksi Kellokoskelle uuteen hoivakotiin.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaaminen siihen sinulla on jo me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin sekä ansaita enemmän, yhdessä tehden. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa järkevää ajan ja toiminnan suunnittelua, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla, yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ikääntyville asukkaillemme, sekä hyvinvoivan työyhteisön uusine toimintatapoineen. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla: 

 • Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
 • Hygieniapassi
 • Suositeltavaa olla myös suoritettuna LOVe-lääkehoidon tentit
 • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
 • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

 • Kilpailukykyisen peruspalkan (2360e – 2665e)
 • Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
 • Uuden hoivakodin. Hoivamme Kellokoski on 33-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen palveluasumisen ja yhteisöllisen asumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Höylääjänkuja 3.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitus määritellään yhdessä sopimuksen mukaan.

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen: 

Rekrytoinnin yhteystiedot:

 • Aulikki Rouichi
 • aulikki.rouichi@hoivamme.fi
 • 0504323093

Otsikoi hakemuksesi Lähihoitaja/Kellokoski

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti saamme sinut mukaan!