Usein kysyttyäYritys

Tule kokiksi Kellokosken uuteen hoivakotiimme!

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut.

Haemme sydäntä hoivakotimme keittiöön luomaan omin käsin kokattua, kodinomaista ja kotimaista herkkua asukkaillemme. Tarjoamamme ruoka voi olla historiankin havinalla maustettua, ja miksemme välillä eksyisi kansainvälisillekin makuelämyksille teemapäivien muodossa. Meillä kokattu ruoka saa näkyä ja tuoksua hoivakodissa ja olla asiakkaidemme aistittavissa joka solulla.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja ja tietenkin niin hyvää ruokaa, ettei pöydän ympärillä kukaan saa sanaa suustaan. Osaaminen siihen sinulla on jo, me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoivakodin työntekijät nauttivat elämästään. Sinun työlläsi, ruoalla ja hyväntuulisilla ruokailuhetkillä on siinä tärkeä rooli. Välillä arjessamme on toki kaikenlaista arjen askaretta, ja siksi toivomme sinulta myös halua osallistua hoivakodin muihin tehtäviin asiakkaiden hyvän arjen varmistamiseksi.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut. Siksi saat meiltä merkityksellisen työn, tulospalkan ja lisäksi osakkuuden. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Jos suhtaudut työhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.  

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa maukkaiden makuhetkien muodossa!

Tehtävää varten sinulla tulee olla: 

  • Halu osallistua myös hoivakodin muihin tehtäviin asiakkaiden hyvän arjen mahdollistajana
  • Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus
  • Hygieniapassi
  • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

  • Peruspalkan, tulospalkkion ja osakkuuden. Meillä työ tuntuu omalta, koska se on omaa. Muutamme hoiva-alaa mallilla, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus osakkuuteen vuoden kestäneen työsuhteen jälkeen. Malli ei vaadi pääomaa tai lainanottoa, vaan tahtoa ja osaamista tehdä yhdessä Suomen välittävintä hoivatyötä. Kerromme tästä mielellämme lisää.
  • Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tahtonne tarjota hyvää hoivaa jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • Uuden hoivakodin. Hoivamme Kellokoski on 33-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Höylääjäntie 1, Kellokoski.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitus määritellään yhdessä sopimuksen mukaan.

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 27.3.2023 mennessä osoitteeseen: jaana.ylitalo@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Kokki, Kellokoski. 

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti saamme sinut mukaan!