Usein kysyttyäYritys

Aloita suoraan parhaasta, tule kesätöihin LÄHIHOITAJAKSI Kellokoskelle uuteen ikäihmisten Hoivamme-kotiin

Tule kesätöihin hoitajien osittain omistamaan kotiin ikäihmisille. Etsimme uransa alussa olevia hoitajia tiimiimme kesäksi 2024. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut. Siksi saat meiltä merkityksellisen työn ja kilpailukykyisen palkan.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin sekä oppia ja kehittyä ammatissasi. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

  • Työhön soveltuva tutkinto tai kaksi kolmasosaa (120 op) suoritettuna kyseiseen ammattiin johtavista opinnoista.
  • Työkokemus ikääntyneiden ja muistisairaiden hoivasta katsotaan eduksi
  • Hygieniapassi
  • Ensiapu 1 -koulutus
  • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

  • Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • Kilpailukykyisen peruspalkan. Alan opiskelijan palkkaus määritellään erikseen (työkokemus, opintopisteet sekä työtehtävän luonne huomioiden).
  • Uuden hoivakodin. Hoivamme Kellokoski on 33-paikkainen ikäihmisten ja muistisairaiden ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Höylääjänkuja 3, Kellokoski.

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Yritys

Hoivamme Satakunta Oy (2951734-5)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on osittain työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Rekrytoinnin yhteystiedot

Hakuohjeet

Toivottavasti innostuit!

Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen: niina.hellsten@hoivamme.fi

Otsikoi hakemuksesi: Kesätyö: Lähihoitaja / Kellokoski.

Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 8-16 välillä numerosta 050 432 3093.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löydyttyä.