Usein kysyttyäYritys

Tule hoitoapulaiseksi Kellokosken uuteen hoivakotiimme!

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut.

Hoitoapulaisen tehtävä sopii sinulle, jos olet mielelläsi toiminnan ytimessä ja luot tunnelmaa omalla olemuksellasi. Olet läsnä asiakkaiden arjessa huolehtimalla heidän tarpeistaan ja toiveistaan. Siistit paikkoja, huolehdit tiskeistä ja muista keittiötöistä, peset pyykkiä, toivotat vierailijat tervetulleiksi ja toimit hoivakodin silminä ja korvina. Näet missä sinua tarvitaan ja otat tilanteen haltuun ammattimaisesti ja innolla.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaamista siihen sinulla on jo hieman me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään. 

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla, yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.  

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa. 

Tehtävää varten sinulla tulee olla: 

  • Soveltuvaa koulutusta tehtävien hoitamiseen 
  • Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta
  • Hygieniapassi
  • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

  • Peruspalkan, tulospalkan
  • Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi omistautuneita tekijöitä sekä huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärjellä, ilman turhaa hierarkiaa ja paperin pyörittelyä, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • Uuden hoivakodin. Hoivamme Kellokoski on 33-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen ja palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Höylääjänkuja 1, Kellokoski.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitus määritellään yhdessä sopimuksen mukaan.

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 27.3.2023 mennessä osoitteeseen jaana.ylitalo@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Hoitoapulainen, Kellokoski. 

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivottavasti saamme sinut mukaan!