Usein kysyttyäYritys

Tule sairaanhoitajaksi Karkkilan uuteen hoivakotiin!

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Sairaanhoitaja – Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, ja voittamaan yhdessä.

Työn kuvaus

Karkkilaan avautuu toukokuun lopulla upouusi, 30-paikkainen ikääntyneiden ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonne haemme sairaanhoitajaa vastaamaan ikääntyneiden asukkaidemme sairaanhoidollisista tehtävistä ja huolenpidosta, lääkehoidosta ja arjen toiminnoista.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut. Haluamme nostaa hoitajien ja hoiva-alan imagoa sekä luoda moderneja työpaikkoja, joissa työskentelee sitoutunut ja hyvinvoiva tiimi, ja jolla on mahdollisuus työskennellä yhteisen tavoitteen eteen ja ansaita enemmän. Siksi saat meiltä merkityksellisen työn, kilpailukykyisen palkan, tulospalkan ja lisäksi osakkuuden, vastikkeetta kaiken tämän päälle. Kerromme tästä mielellämme lisää!

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaaminen siihen sinulla on jo, me tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työhösi ja tehdä se hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa ajankäytön ja toiminnan suunnittelua, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista.

Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

-Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus ikäihmisistä ja muistisairaiden hoivasta

-Hygieniapassi

-Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa

-Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

-Kilpailukykyisen peruspalkan, tulospalkkion ja osakkuuden. Meillä hoivatyö tuntuu omalta, koska se on omaa. Muutamme hoiva-alaa mallilla, jossa työntekijöillemme on mahdollisuus osakkuuteen vuoden kestäneen työsuhteen jälkeen. Malli ei vaadi työntekijältä pääomaa tai lainanottoa, vaan tahtoa ja osaamista tehdä yhdessä Suomen välittävintä hoivatyötä. Kerromme tästä mielellämme lisää.

-Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.

-Uuden hoivakodin. Karkkilan Hoivamme-koti on 30-paikkainen ikäihmisille suunnattu, ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Nyhkäläntie 43 B.

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 21.5.2023 mennessä osoitteeseen: aila.liukkonen@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Sairaanhoitaja, Karkkila

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.