Usein kysyttyäYritysYhteystiedot

Tule rakentamaan Suomen parasta hoivaa Karkkilan hoivakodin johtajana

Etsimme hoivakodin johtajaa, jonka sydän palaa halusta mahdollistaa arvokasta vanhuutta ja luoda inhimillistä sekä modernia työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalveluyritys Hoivamme avaa toukokuussa hoivakotinsa Karkkilaan ja etsimme nyt sen vetäjäksi hoiva-alan konkaria.

Tarjoamme sinulle innostavan ja jännittävän mahdollisuuden olla täysin uuden äärellä. Haluamme mullistaa hoiva-alaa ja hoitajien työelämää. Siksi esimerkiksi tarjoamme työntekjöillemme kilpailukykyisen palkan ja tulospalkan lisäksi osakkuutta.

Saat rakentaa arjen toimintatavat alusta alkaen yhdessä henkilöstösi kanssa. Emme edes yritä väittää, että työ olisi helppoa tiukkojakin tilanteita on varmasti luvassa, koska kaikkia ratkaisuja ei ole valmiina. Voit kuitenkin aina nojata Hoivamme-tiimiin ja omaan karttuneeseen näkemykseesi. Sinulla tulee olla kokemusta johtamisesta ja palveluiden tuottamisesta ikäihmisille ja muistisairaille.

Karkkilan Hoivamme-koti on 30-paikkainen ympärivuorokautinen palveluasumisen yksikkö ikäihmisille, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Nyhkäläntie 43.

Ja jos kaikki menee kuten haaveilemme, on sinulla johdettavanasi sitoutunut, huippuammattilaisista koostuva porukka ja hoivakoti, jossa jokainen asukas luottaa hoivaamme ja nauttii elämästään meillä.

Johtajana työviikkoosi kuuluu esimerkiksi: 

  • Henkilöstöjohtamista
  • Yksikön hoitotyön kehittämistä yhdessä tiimin kanssa
  • Yhteistyötä mm. kunta-asiakkaiden sekä asukkaiden läheisten kanssa
  • Liiketaloudellisista vastuualueista huolehtimista 

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

  • Soveltuva korkeakoulututkinto sosiaali- tai terveydenhuollon alalta
  • Vähintään 2 vuotta kokemusta vanhustyöstä
  • Pätevyys johtamiseen (ainakin vuoden kokemus johtamisesta) 
  • Ymmärrys lain ja asetusten vaatimuksista hoivakodin toiminnalle
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Toivomme, että voit aloittaa sopimuksen mukaan maaliskuun 2023 aikana.

Tarjoamme kaiken edellä mainitun lisäksi kilpailukykyisen palkan, tulospalkan ja muiden työntekijöiden tavoin osakkuuden, kun olet ollut meillä vuoden. Kyllä tarjoamme kaikille työntekijöille työsuhteen aikaista osakkuutta, sillä haluamme kertoa, että teidän työpanoksellanne on merkitystä.

Olet äärimmäisen tärkeä osa matkaamme, sillä luot johtamis- ja työkulttuuriamme ensimmäisten joukossa hoivakodin johtajana. Siksi toivomme, että olet osallistuva ja osallistava johtaja. Tuet ja olet arjessa läsnä. Osaat sekä vaatia että kannustaa.

Voit kysyä tehtävästä Hoivamme-yrityksen toimitusjohtajalta Christina Varsamäeltä arkisin klo 9-11 p. 020 155 1222 & rekry@hoivamme.fi.

Jos innostuit, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.2.23 osoitteeseen rekry@hoivamme.fi otsikolla: Hoivakodin johtaja, Karkkila. Teemme valintoja nopeasti.

Toivottavasti saamme sinut mukaan!