Usein kysyttyäYritys

Tule kesätöihin LÄHIHOITAJAKSI tai HOIVA-AVUSTAJAKSI Hoivamme Mäntsälään

Tule kesätöihin Ikäihmisten hoivakotiin. Etsimme lähihoitajia tai opintojen loppuvaiheessa olevia lähihoitajaopiskelijoita tiimiimme kesäksi 2024. Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut. Siksi saat meiltä merkityksellisen työn, huippu työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Osaaminen siihen sinulla on jo me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään.

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

  • Työhön soveltuva tutkinto tai kaksi kolmasosaa (120 op) suoritettuna kyseiseen ammattiin johtavista opinnoista

TAI

  • Hoiva-avustajan koulutus tai muu soveltuva koulutus tai tutkinnon osa
  • Työkokemus ikääntyneiden ja muistisairaiden hoivasta katsotaan eduksi
  • Hygieniapassi
  • Ensiapu 1 -koulutus
  • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme

  • Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti ilman turhaa hierarkiaa ja paperin pyörittelyä, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • Kilpailukykyisen peruspalkan (yksityisen sosiaalipalvelualan TES, Lähihoitajat G21, hoiva-avustajat G16B + lisät). Alan opiskelijan palkkaus määritellään erikseen (työkokemus, opintopisteet sekä työtehtävän luonne huomioiden).

Mäntsälän Hoivamme-koti on 32-paikkainen ikäihmisten ja muistisairaiden ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Kaakkumäentie 6, Mäntsälä.

Yritys

Hoivamme Satakunta Oy (2951734-5)

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme avaamaan lähiaikoina lisää uusia hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!

Rekrytoinnin yhteystiedot

Hakuohjeet

Toivottavasti innostuit!

Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus hoivakodin johtajalle: sanna.korhonen@hoivamme.fi.

Otsikoi hakemuksesi: Kesätyö: Lähihoitaja / Mäntsälä.

Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 8-16 välillä numerosta 040 350 5019.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löydyttyä.