Usein kysyttyäYritys

Tule kesätöihin kokiksi Mäntsälään ikäihmisten hoivakotiin!

Haemme kesäkuukausille kokkia uuteen keittiöömme luomaan omin käsin kokattua, kodinomaista ja kotimaista ruokaa hoivakotimme asukkaille. Tutustu lisää ja hae meille!

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, joka oikeasti palkitsee, yhdessä tehden.

Haemme kesäkuukausille kokkia keittiöömme luomaan omin käsin kokattua, kodinomaista ja kotimaista ruokaa asukkaillemme. Tarjoamamme ruoka voi olla historiankin havinalla maustettua, ja miksemme välillä eksyisi kansainvälisillekin makuelämyksille teemapäivien muodossa. Meillä kokattu ruoka saa näkyä ja tuoksua hoivakodissa ja olla asiakkaidemme aistittavissa joka solulla.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja ja tietenkin niin hyvää ruokaa, että se vie kielen mennessään. Osaaminen tähän sinulla on jo, me tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoivakodin työntekijät nauttivat elämästään. Sinun työlläsi, ruoalla ja hyväntuulisilla ruokailuhetkillä on siinä tärkeä rooli. Välillä arjessamme on toki kaikenlaista arjen askaretta, ja siksi toivomme sinulta myös halua osallistua hoivakodin muihin tehtäviin asiakkaiden hyvän arjen varmistamiseksi.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa maukkaiden makuhetkien muodossa!

Kokin tehtävää varten sinulla tulee olla: 

  • Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemus
  • Hygieniapassi
  • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • Halu osallistua hoivakodin muihin tehtäviin asiakkaiden hyvän arjen mahdollistajana
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

  • Mielekkään päivätyönä toteutettavan kesätyön sekä mahdollisuuden työskennellä myös muissakin yksiköissämme.
  • Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi ammattilaisia ja loistava, positiivinen työtiimi. Teitä yhdistää positiivisuus, halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tahtonne tarjota hyvää hoivaa jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  • Uuden hoivakodin loistavilla keittiön puitteilla ja valoisalla ruokasalilla. Hoivamme Mäntsälä on 32-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Kaakkumäentie 6, Mäntsälä.

Työ on määräaikainen (1–3 kuukautta) ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hae pian!

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 16.4.2023 mennessä osoitteeseen: sanna.korhonen@hoivamme.fi. Otsikoi hakemuksesi: Kokin kesätyö / Mäntsälä.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tietoa meistä:

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Tulemme lähiaikoina avaamaan hoivakoteja ympäri Suomea.

Tiedämme, että meillä on kovat tavoitteet. Uskomme silti, että tämä kaikki tämä on mahdollista, koska haluamme toimia toisin ja tehdä yhdessä. Toivottavasti saamme sinut osaksi matkaamme!