Usein kysyttyäYritysYhteystiedot

Aloita suoraan parhaasta – tule kesätöihin kokiksi Mäntsälän Hoivamme-kotiin!

Tule meille kesäksi ja osoitamme, että hoivatyö on parasta mahdollista. Aloita urasi suoraan modernista suunnan näyttäjästä, rohkeasta, inhimillisestä ja erilaisesta. Aloita nopeasta ja energisestä ilman turhaa hierarkiaa.

Tule kesätöihin hoitajien omistamaan kotiin ikäihmisille. Etsimme uransa alussa olevia kokkeja tiimiimme kesäksi 2023.

Kaikki me olemme joskus aloittaneet – eikä aloittaminen lopu koskaan. Konkariemme rinnalla voit oppia uutta ja olla vaikuttamassa uuden hoivayrityksen toimintaan. Tule meille kesäksi, kehity, haasta ajatteluamme ja pidä hauskaa. Kerro, miten sinä hoitaisit!

Tehdään asiat uudella tavalla, yhdessä

Luonnollisesti saat palkan lisäksi hyvän tiimin, tukea ja fiksun perehdytyksen. Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. 

Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Asukkaamme elävät elämäänsä kuten kodeissa eletään – ilman tarkkoja aikatauluja tai vierailuaikoja. Kukin saa elää arkeaan, kuten hyvältä tuntuu.

Jos suhtaudut hoivatyöhön täysin sydämin, voit olla varma, että olet meillä omiesi joukossa.

Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa kesällä 2023!

Kokkina Hoivamme-kodissa:

  • Olet hoivakotimme keittiön sydän: kokkaat omin käsin kodinomaista ja kotimaista herkkua asukkaillemme. Ruoka saa näkyä ja tuoksua, olla asukkaidemme aistittavissa joka solulla.
  • Sinun työlläsi, ruoalla ja hyväntuulisilla ruokailuhetkillä on tärkeä rooli. Välillä arjessamme on toki kaikenlaista arjen askaretta, ja siksi toivomme sinulta myös halua osallistua hoivakodin muihin tehtäviin asiakkaiden hyvän arjen varmistamiseksi.
  • Saat kilpailukykyisen palkan (yksityisen sosiaalipalvelualan G19C+lisät)
  • Työ on määräaikainen kesätyö ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kokin tehtävää varten sinulla tulee olla: 

  • Työhön soveltuva tutkinto tai riittävä määrä alan opintoja suoritettuna.
  • Työkokemus ravitsemusalan tehtävistä ja osaaminen vanhusten ravitsemuksesta katsotaan eduksi.
  • Hygieniapassi
  • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Hoivamme Mäntsälä

Mäntsälän Hoivamme-koti on 32-paikkainen ikäihmisille tarkoitettu ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Kaakkumäentie 6, 04600 Mäntsälä.

Hae pian!

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 28.2.2023 mennessä hoivakodin johtajalle: sanna.korhonen@hoivamme.fi.

Otsikoi hakemuksesi: Kesätyö: Kokki/ Mäntsälä. Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 8-16 välillä numerosta 040 350 5019.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tietoa työnantajasta 

Hoivamme on uusi, kotimainen asumis- ja hoivapalvelualan yritys, joka on työntekijöidensä omistama. Yritys on perustettu luomaan modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää arkea hoiva-alan ammattilaisille. Se on perusta hyvälle hoivalle. Avaamme lähiaikoina hoivakoteja ympäri Suomea.