Usein kysyttyäYritys

Tule kesätöihin lähihoitajaksi Kellokoskelle

Me hoidamme asiat toisin, sydämellä. Haluamme luoda modernimpaa, inhimillisempää ja mielekkäämpää työelämää hoiva-alan ammattilaisille. Tule mukaan luomaan hoivatyötä ja arkea, josta aidosti innostut.

Ajattelemme, että laadukasta hoivaa ei ole, ellemme tunnusta työntekijöiden arvoa. Meillä on kaikki, kun meillä on sinut. Siksi saat meiltä merkityksellisen työn ja kilpailukykyisen palkan.

Hyvä hoiva on kohtaamista, koskettamista, läsnäoloa ja arkisia tekoja. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työsi hyvin sekä oppia ja kehittyä ammatissasi. Haluamme sinut mukaan luomaan energistä ja hyvinvoivaa yhteisöä, jossa sekä asukkaat että hoiva-alan ammattilaiset nauttivat elämästään. 

Voit luottaa siihen, että tunnemme hoivatyön arjen läpikotaisin ja tiedämme, että sujuvaan arkeen tarvitaan muun muassa aikaa, kannustavaa johtamista ja kuuntelemista. Vaikka tulevassa työyhteisössäsi on kokeneita ammattilaisia, ei ratkaisuja ole aina valmiina, sillä haluamme tehdä asiat uudella tavalla yhdessä. Olemme innostavan ja jännittävän mahdollisuuden äärellä: voimme luoda yhdessä mielekkään arjen ja merkityksellisen yhteisön. Toivottavasti saamme sinut mukaan luomaan Suomen parasta hoivaa. 

Tehtävää varten sinulla tulee olla: 

  • Työhön soveltuva tutkinto tai kaksi kolmasosaa (120 op) suoritettuna kyseiseen ammattiin johtavista opinnoista.
  • Työkokemus ikääntyneiden ja muistisairaiden hoivasta katsotaan eduksi
  • – Hygieniapassi
  • Ensiapu 1 -koulutus
  • Halu tehdä töitä ratkaisukeskeisesti ja yhdessä tiimisi kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatima rokotussuoja koko työsuhteen voimassaoloajan

Mitä tarjoamme:

  • Työyhteisön, jossa on kaltaisiasi huippuammattilaisia. Teitä yhdistää halu luoda modernia ja mielekästä työarkea sekä tarjota hyvää hoivaa maalaisjärkisesti, jämptisti ja asiakasta kuunnellen.
  •  Kilpailukykyisen peruspalkan. Alan opiskelijan palkkaus määritellään erikseen (työkokemus, opintopisteet sekä työtehtävän luonne huomioiden).
  • Uuden hoivakodin. Hoivamme Kellokoski on 33-paikkainen ikäihmisten ja muistisairaiden ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka olemme itse rakennuttaneet. Löydät sen osoitteesta Höylääjänkuja 1, Kellokoski.

Työ on määräaikainen (1–3 kuukautta) ja kokopäiväistä.

Toivottavasti innostuit! Ole meihin rohkeasti yhteydessä tai lähetä suoraan hakemus ansioluetteloineen 27.3.2023 mennessä: jaana.ylitalo@hoivamme.fi Otsikoi hakemuksesi: Kesätyö: Lähihoitaja / Kellokoski. Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 8–16 välillä numerosta 040 716 1011.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian tai vinkkaa paikasta kiinnostuneelle tutulle! Aloitamme työhaastattelut jo hakuajan puitteissa.

Toivottavasti saamme sinut mukaan!